Op weg naar de zon

Vernieuwend, flexibel, energiek, vrij, creatief en in verbinding. Zeepbellen hebben het allemaal in zich, qua kleur én qua vorm. Ze vertegenwoordigen daarmee mijn kernwaarden. Net als een zeepbel, hang ik niet stil: ik kies een duidelijke koers en blijf vooruitgaan. Indien nodig, meebewegend op de wind. Maar wél steeds een stukje hoger.

Creating Impact

Door opstarten, aanjagen, vernieuwen en verbinden. Dat is voor mij van het grootste belang. Ik heb een passie voor mensen, duurzaamheid en innovaties. Ik werk het liefst in dynamische omgevingen, waar ik een verandering kan brengen die er daadwerkelijk toe doet. Sociaal én resultaatgericht: dat is voor mij de gouden combinatie.

Ik maak graag tijd voor je vrij

Heb je een opdracht waarvan je denkt dat die mij past? Of gewoon zin in een inspirerend gesprek? Neem dan contact met mij op via
06 28472015 of creatingimpact@kpnmail.nl of mijn contactformulier.

Anderen aan het woord

Claudia maakt het verschil

“Soms komen er mensen op je pad die hét verschil (durven te) maken… Claudia is daar één van…
In die 1,5 jaar tijd dat we samen mochten werken is het haar gelukt om in rap tempo de beste versie van mijzelf naar boven te halen.
Claudia is een ongelooflijk warm, integer en persoonlijk mens. Haar creatieve brein kan in de meest complexe situaties toch zeer snel en accuraat handelen. Ze schuwt geen uitdagingen, zoekt ze juist graag op. Buiten de lijntjes kleuren om het optimale uit ieder te halen, zonder het organisatie belang uit het oog te verliezen.

Het is een cadeau om collega van Claudia te (mogen) zijn.”

– Diana Keizer, Leerkrachtondersteuner Basisschool de Zijwiek

Claudia is een inspirerende collega en leidinggevende.

Altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering, kansen. Dit doet ze op een hele fijne, prettige manier. Ze is doelgericht, denkt en schakelt snel, energiek en creatief. Zij doorziet dingen snel, en neemt anderen ook mee in processen en ideeën. Voor mij persoonlijk is zij een absolute inspirator, het out of the box- denken is haar op het lijf geschreven.”

– Edith Hoeks, Locatiemanager Korein

Oneindige inspiratiebron en positieve verbinder

“Ik heb Claudia mogen leren kennen als oneindige inspiratiebron en positieve verbinder. Je kunt van Claudia altijd een eerlijke en zinvolle mening verwachten. Ze is iemand waarop je écht kunt bouwen en is bijzonder goed in mensen in hun eigen kracht te zetten. Haar eindeloze energie en interesse in alles wat er speelt, heeft mij de afgelopen jaren enorm gemotiveerd en geïnspireerd.”

– Claudia van den Hurk, Recruitment Marketeer Wij zijn JONG

Samen impact creëren?

Samen impact creëren?

Ik ben nieuwsgierig naar jouw vraagstuk, ook als het wellicht een minder voor de hand liggende opdracht betreft. Ik sta altijd open voor een kennismaking.

Bel me gerust op 06 28472015 of mail naar creatingimpact@kpnmail.nl.

Onderstaand formulier invullen kan natuurlijk ook!