Op weg naar de zon

Vernieuwend, flexibel, energiek, vrij, creatief en in verbinding. Zeepbellen hebben het allemaal in zich, qua kleur én qua vorm. Ze vertegenwoordigen daarmee mijn kernwaarden. Net als een zeepbel, hang ik niet stil: ik kies een duidelijke koers en blijf vooruitgaan. Indien nodig, meebewegend op de wind. Maar wél steeds een stukje hoger.

Creating Impact

Door opstarten, aanjagen, vernieuwen en verbinden. Dat is voor mij van het grootste belang. Ik heb een passie voor mensen, duurzaamheid en innovaties. Ik werk het liefst in dynamische omgevingen, waar ik een verandering kan brengen die er daadwerkelijk toe doet. Sociaal én resultaatgericht: dat is voor mij de gouden combinatie.

Ik maak graag tijd voor je vrij
Heb je een opdracht waarvan je denkt dat die mij past? Of gewoon zin in een inspirerend gesprek? Neem dan contact met mij op via 06 28472015 of creatingimpact@kpnmail.nl of mijn contactformulier .

Anderen aan het woord

Claudia maakt het verschil

“Ik heb met Claudia mogen samenwerken aan het verder vormgeven van de maatschappelijke betrokkenheid van ons bedrijf. Dankzij haar creativiteit en enthousiasme, in combinatie met doordachte plannen en inspirerende werkvormen hebben we daarin grote stappen gezet. Ook werkt Claudia actief aan duurzaam resultaat, door haar opvolging goed gedocumenteerd en met een soepele overdracht op weg te helpen. Een interimmer die vanaf dag één voelt als een collega.”

Roger Holtus, CEO Wiertz Company

Claudia is een inspirerende collega en leidinggevende.

“Claudia heeft onze organisatie als projectleider begeleid in het fusietraject tussen kinderopvang en vier basisonderwijsbesturen in Tilburg. Hierna hebben wij de samenwerking met Claudia voorgezet waarbij zij als projectleider betrokken is bij de vorming van de nieuwe strategische koers die wij als één organisatie voor Kinderopvang & Onderwijs willen varen. Claudia is creatief, denkt out-of-the-box, durft te spiegelen en is met haar staat van dienst binnen de kinderopvang én ervaring met soortgelijke trajecten een prettige sparringpartner.”

Frédérique van de Wouw, Strategisch
beleidsadviseur HRM – Stichting Tangent 

Claudia projectmanager als trainer ervaren

“Tijdens de samenwerking met Claudia binnen onze organisatie heb ik haar zowel als projectmanager als trainer ervaren. Dit is voor mij heel verfrissend en positief geweest. Claudia heeft bijgedragen aan een hele mooie verandering binnen onze organisatie. Claudia is zowel warm en betrokken, als ook heel duidelijk en eerlijk in wat zij ziet en ervaart. Dit maakt het contact met haar heel prettig. Claudia heeft een energieke manier van werken, zowel in haar taal, als ook in uitvoering, wat zeer aanstekelijk werkt. Heel fijn om samen te werken met iemand voor wie geen berg te hoog lijkt, die zoekt naar openingen en oprechte interesse heeft voor zowel de organisatie als collega’s met wie zij samenwerkt!”

Naomi Boers, Pedagoog DAK Kindcentra

Claudia is een inspiratiebron en positieve verbinder

“Ik heb Claudia mogen leren kennen als oneindige inspiratiebron en positieve verbinder. Je kunt van Claudia altijd een eerlijke en zinvolle mening verwachten. Ze is iemand waarop je écht kunt bouwen en is bijzonder goed in mensen in hun eigen kracht te zetten. Haar eindeloze energie en interesse in alles wat er speelt, heeft mij de afgelopen jaren enorm gemotiveerd en geïnspireerd.”


Claudia van den Hurk, Recruitment Marketeer
Wij zijn JONG

Warm, integer en persoonlijk mens

“Soms komen er mensen op je pad die hét verschil (durven te) maken… Claudia is daar één van…
In die 1,5 jaar tijd dat we samen mochten werken is het haar gelukt om in rap tempo de beste versie van mijzelf naar boven te halen. 
Claudia is een ongelooflijk warm, integer en persoonlijk mens. Haar creatieve brein kan in de meest complexe situaties toch zeer snel en accuraat handelen. Ze schuwt geen uitdagingen, zoekt ze juist graag op. Buiten de lijntjes kleuren om het optimale uit ieder te halen, zonder het organisatie belang uit het oog te verliezen. 
Het is een cadeau om collega van Claudia te (mogen) zijn.”


Diana Keizer, Leerkrachtondersteuner Basisschool de Zjwiek

Claudia is een inspirerende collega en leidinggevende.

“Altijd op zoek naar vernieuwing, verbetering, kansen. Dit doet ze op een hele fijne, prettige manier. Ze is doelgericht, denkt en schakelt snel, energiek en creatief. Zij doorziet dingen snel, en neemt anderen ook mee in processen en ideeën. Voor mij persoonlijk is zij een absolute inspirator, het out of the box- denken is haar op het lijf geschreven.” 


Edith Hoeks, Locatiemanager Korein

Initiatiefrijk, faciliterend, resultaatgericht en verbindend

Claudia is altijd voorbereid en razendsnel schakelend met een nieuwsgierigheid naar ontwikkelen. Op haar best als het initiatiefrijk, faciliterend, resultaatgericht en verbindend kan zijn. Geen woorden maar daden en niet geschoten is altijd mis.”


Cecile van Eindhoven, Manager kinderopvang

Claudia ziet talenten snel

Claudia ziet talenten snel en zal er alles aan doen om die bij je naar boven te laten komen. 
Claudia is een vooroploper en zal altijd de initiatiefnemer zijn. Voor haar moet de cirkel rond zijn of komen. Ze verbindt mensen met elkaar en zelfs de locatie waar we samen kwamen werd over nagedacht en had altijd betekenis. 
Ik heb zo genoten van alle inspirerende momenten en ga dit zó ontzettend missen maar ik gun iedereen ‘een Claudia’.”


Marly van Oosterhout, Locatiemanager Korein

Samen impact creëren?

Wil je meer weten over mijn succesverhalen? Neem dan eens een kijkje op mijn LinkedIn . Ik vertel het je natuurlijk ook graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op.