Een vernieuwende blik

Ik help je er graag bij. Ik overzie complexe, dynamische processen en maak de essentie van wat er speelt helder. Als (project)manager, sparringpartner of inspirator: ik breng vernieuwing en structuur. 

Wat ik doe

Ik maak het verschil door te verbinden, talent te herkennen, aan te jagen en actief richting te geven aan mensen en middelen. Ik kom het beste tot mijn recht bij start-ups of scale-ups, dynamische social enterpises, of andere maatschappelijk georiënteerde ondernemingen zoals onderwijs, kinderopvang of zorginstellingen. Organisaties die werken volgens het principe: impact first, people second, profit third.

Projectmanagement

Ik heb jarenlang ervaring in het initiëren, begeleiden en implementeren van projecten. Mijn kracht ligt hierbij in het overzien van het grote geheel, om dit vervolgens in kleine stukjes te knippen en structuur aan te brengen. Ik jaag aan en creëer oprecht draagvlak: stakeholders zijn niet alleen betrokken en aangehaakt, ze zijn ook geënthousiasmeerd.

Interim verander- en peoplemanagement

Ik bouw graag iets op en zet een verandering in gang, vanuit het verhaal van de organisatie. Ik zie kansen waar anderen ze niet zien, ga verbindingen aan en verbind anderen weer met elkaar. Mijn creatief denken zet ik om in werkvormen die bijdragen aan het maken van deze verbinding. Ik neem de tijd om mensen écht te zien: talent blijft bij mij nooit onbenut.

Advies en consultancy

Ik heb ruime ervaring op directie, MT en bestuursniveau. En in het werken bij maatschappelijk georiënteerde bedrijven, zoals kinderopvang. Hier heb ik belangrijke samenwerkingen tot stand gebracht en producten geïmplementeerd. Vanuit deze ervaring, fungeer ik graag als sparringpartner.

Governance

Ik heb een heldere kijk op governance, toezicht en verantwoording en weet hierbij samenhang te creëren met de strategie van een organisatie. Ik ben adequaat en houd ethiek scherp op het netvlies, maar zorg daarnaast voor een andere, creatievere inbreng. Een rol als toezichthouder past mij dan ook als gegoten.
Z
Teamontwikkeling in meerdere fusietrajecten.
Z
Regiogroei gerealiseerd van 12 naar 30 locaties.
Z
Ontwikkeling samenwerking onderwijs-opvang tot kindcentra.
Z
Product ontwikkeld en in 4 jaar uitgerold naar 50 locaties.
Z
Producten en diensten voor de kinderopvang (thema-bso, low-budget-opvang, services, grote evenementen en vakantieprogramma’s) ontwikkeld en geïmplementeerd.
Z
Groot netwerk gerealiseerd van logische en juist ook onverwachte relaties.

Samen impact creëren?

Samen impact creëren?

Ik ben nieuwsgierig naar jouw vraagstuk, ook als het wellicht een minder voor de hand liggende opdracht betreft. Ik sta altijd open voor een kennismaking.

Bel me gerust op 06 28472015 of mail naar creatingimpact@kpnmail.nl.

Onderstaand formulier invullen kan natuurlijk ook!