Een vernieuwende blik

Ik help je er graag bij. Ik overzie complexe, dynamische processen en maak de essentie van wat er speelt helder. Als projectbegeleider, sparringpartner of inspirator: ik breng vernieuwing en structuur.

Wat ik doe

Ik help managementteams tot betere resultaten te komen, in strategiesessies of tijdens verandertrajecten bijvoorbeeld. Door te verbinden, structuur te brengen, te inspireren en te activeren. Ik kom het beste tot mijn recht bij organisaties die werken volgens het principe: impact first, people second, profit third. 


Hulp bij veranderingen en IKC-begeleiding


Met mijn jarenlange ervaring in impactvolle verandertrajecten, zoals IKC-begeleiding, zie ik kansen waar anderen ze niet zien. Ik ga verbindingen aan en verbind anderen met elkaar.

Projectbegeleiding

Mijn kracht ligt in het overzien van het grote geheel, om vervolgens structuur aan te brengen en oprecht draagvlak te creëren, met enthousiaste stakeholders als gevolg.

Facilitator 


Een doordachte strategiesessie organiseren? Mijn creatief denken zet ik om in werkvormen die écht bijdragen. Met mijn enthousiasme motiveer ik anderen, met mijn scherpe blik help ik aan het juiste inzicht.

Lego® Serious Play® workshops

Ik ben gecertificeerd om Lego® Serious Play® workshops’ te geven. In deze werkvorm zorgen storytelling en het gebruik van metaforen voor dieper inzicht. Het bouwen zorgt ervoor dat iedereen wordt gehoord en doorbreekt de gangbare manier van denken. Met nieuwe ideeën en creatieve oplossingen als gevolg.

Z
Teamontwikkeling in meerdere fusietrajecten.
Z
Regiogroei gerealiseerd van 12 naar 30 locaties.
Z
Ontwikkeling samenwerking onderwijs-opvang tot kindcentra.
Z
Product ontwikkeld en in 4 jaar uitgerold naar 50 locaties.
Z
Producten en diensten voor de kinderopvang (thema-bso, low-budget-opvang, services, grote evenementen en vakantieprogramma’s) ontwikkeld en geïmplementeerd.
Z
Groot netwerk gerealiseerd van logische en juist ook onverwachte relaties.

Samen impact creëren?

Wil je meer weten over mijn succesverhalen? Neem dan eens een kijkje op mijn LinkedIn . Ik vertel het je natuurlijk ook graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op.